slide 1

                            

 

 

                                                                                                                                                                   WelkomOpDeWebsite 

 

                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                            

 

 

               

                                                                  

 

slide 2

 

 

EenKoepelVoorOrganisaties

                                                                                 

 

                                                                                                                                                                                                              
 

 

                                

     

                      

                                                                                                                                    
 

slide 3

 

 

 

 

 

blauwenkerken              

 

 

 

               

slide 4

 

 

 

 

 

                                                                                                                      GebedsbijlageIntercomSAmen

 

 

   

 

 

 

      

                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

slide 5

 

 

deelvandeontmoetingsdagenRoos

Met één stem

InterCom170706 EFNBridge2017Komend najaar, van 16 tot 20 oktober organiseert het European Freedom Network van de EEA een nieuwe BRIDGE-conferentie. Spreekster op het evenement is Dr. Becca Johnson, Inteernational Program Director for rescue van Freedom International. Ze heeft gediend als trainer, counselor, psychologe en klinisch directeur voor een aantal organisaties die strijden tegen mensenhandel en kindermisbruik. Ze ondersteunt diverse initiatieven op het vlak van traumaverwerking.

Ze is al 25 jaar een erkend psycholoog en ze was ook klinisch directeur van Engedi refuge, een vluchthuis voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksslavernij. Ze gaf er individuele en groepstherapie. Ze was actief betrokken bij de Agape International Mission als internationaal directeur van het nazorgprogramma. Ze is nog

 

altijd raadgevend psycholoog voor het Agape Restoration Center, een residentieel programma voor jonge meisjes die ontsnapt zijn aan de mensenhandel in Cambodja. Becca adviseert en geeft training aan mensen die werken met slachtoffers van seksueel misbruik, mensenhandel en uitbuiting. Ze schreef ook boeken over kindermisbruik en voorziet binnenkort ook nog publicaties genezing van misbruik, het ondersteunen van de overlevenden van mensenhandel en dergelijke. Kort samengevat: ze is bijzonder goed geplaatst om te spreken op de conferentie, die draait rond de bestrijding van mensenhandel.

De dag voordat de conferentie van start gaat, zijn er speciale workshops voorzien voor mensen die willen leren van de ervaringen van anderen, die willen luisteren naar getuigenissen van kwetsbare mensen en die willen leren omgaan met mensen die een trauma hebben meegemaakt. De exacte planning daarvoor wordt nog opgemaakt.

Het EFN-netwerk bestaat uit organisaties en personen die plaatselijk of internationaal actief zijn in Europa. Daarbij gaat het om concrete hulpverlening en pleitbezorging, maar evenzeer over gebed: “We weten allemaal dat gebed centraal moet staan in alles wat we doen. En de meeste van ons realiseren zich ook dat er meer gebeden zou moeten worden … maar er is zoveel te doen. Het Gebedsactieteam zoekt naar gelegenheden om te bidden, om te bemoedigen en om contacten te leggen met kerken en gebedsbewegingen. Het werk van EFN vergt veel geestelijke strijd. Wie mee wil helpen in gebed voor de medewerkers van EFN kan daarvoor contact opnemen met het Gebedsactieteam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijheidssamenwerkingsverband
Het European Freedom Netwerk heeft ook heel wat hulpmaterialen ontwikkeld en organiseert regelmatig webinars ter ondersteuning. Wat betreft de materialen kan gedacht worden aan de video ‘Don’t Shut Your Eyes’ die gebruikt kan worden in presentaties, de blog ‘With One Voice – Can They Hear Us’.

Het kernteam van EFN ziet uit naar een goedbezochte conferentie in Berlijn – er hebben zich intussen al 100 deelnemers aangemeld. Wie interesse heeft, kan terecht op de website van EFN. http://www.europeanfreedomnetwork.org/bridge2017/

Nieuwsbrief